diumenge, 28 d’abril de 2013

El Coworking a Kfé Innovación #kfe06... i aquest any, emprenedoria

Què fan reunits un divendres al vespre un comerciant, una creadora audiovisual, un fotògraf, una emprenedora cultural, un dissenyador web i així fins a 20 persones?

Doncs xerrant i debatent, compartint experiències i proposant iniciatives que millorin la nostra ciutat. L'excusa: l'organització d'un Kfé Innovación a Sant Feliu per xerrar d'emprenedoria. El lloc: la Sala d'Actes de la Torre del Roser.

Aquí us deixem un resum de l'edició passada: #kfe06 : Coworking. Aquesta edició de Kfe Innovación l'afrontaven els organitzadors amb la intenció de crear un laboratori on estiguessin presents múltiples actors i agents de la ciutat (emprenedors, ciutadans, entitats i associacions, botiguers, empresaris,...) per a generar dinàmiques de debat i intercanvi d'idees al voltant del coworking com a entorn d'innovació, de les necessitats i característiques d'aquests espais de cotreball, etc. El resultat de la crida va ser tot un èxit: cartell d'entrades esgotades, i 20 participants amb perfils molt diferents amb moltes ganes de col·laborar i engegar sinergies.

Per a molts dels assistents era la seva primera experiència en un event com el Kfé Innovación, i després de una ronda de presentacions, ràpidament es va iniciar un intens i enriquidor debat, de què era coworking, de la necessitat o no d'un espai físic on trobar-se, compartir problemes, idees, etc...

Els assistents van exposar la seva visió del coworking, molt diversa en molts dels casos, però tots estaven d'acord en què calia continuar amb debats i trobades com aquella per definir punts de col·laboració i possibles cooperacions amb una finalitat comuna: la millora del teixit social i econòmic de la nostra ciutat.

El debat es va allargar més enllà de les 2 hores establertes, i va continuar a les xarxes. Tots els assistents faran arribar les seves conclusions i propostes als organitzadors, i es preveuen noves trobades.
  • Galeria d'imatges de la trobada

  • Video Resum de Kfé Innovación

  • Report de Tweets amb Hashtags #kfe06 #SFL01

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada